2010. július 23., péntek

Nyúl duett zsályás gnocchival


Hozzávalók

2 egész nyúl

zöldfűszer

tárkony

kakukkfű

bazslikom

körte

spenót


Körethez

burgonya

durum liszt

tojás

vaj

A nyúl csontos részeiből ragut készítünk a kicsontozott részeket pedig zöldfűszerekkel befűszerezzük mintegy kérget képzünk és betekerjük majd kívülről tárkonnyal, bazsalikommal és kakukkfűvel fűszerezzük és roston sütjük

Körethez megfőzzük és összetörjük a burgonyát, durum lisztet, tojást és ízlés szerinti sót teszünk hozzá. A gombóckákat forró vízben kifőzzük és a végén vajon átfuttatjuk majd zsályával meghintjük.

A gnocchihoz ledarált körtéből és spenótból szószt készítünk.

Jó étvágyat kíván a Sarki Fűszeres Étterem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése