Hozzávalók
2 egész nyúl
zöldfűszer
tárkony
kakukkfű
bazslikom
körte
spenót
Körethez
burgonya
durum liszt
tojás
só
vaj
A nyúl csontos részeiből ragut készítünk a kicsontozott részeket pedig zöldfűszerekkel befűszerezzük mintegy kérget képzünk és betekerjük majd kívülről tárkonnyal, bazsalikommal és kakukkfűvel fűszerezzük és roston sütjük
Körethez megfőzzük és összetörjük a burgonyát, durum lisztet, tojást és ízlés szerinti sót teszünk hozzá. A gombóckákat forró vízben kifőzzük és a végén vajon átfuttatjuk majd zsályával meghintjük.
A gnocchihoz ledarált körtéből és spenótból szószt készítünk.
Jó étvágyat kíván a Sarki Fűszeres Étterem!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése