2010. július 22., csütörtök

Lecsós nyúlbatyu


Hozzávalók

1 egész nyúl

vöröshagyma

póréhagyma

paradicsom

paprika

zsírszalonna

fokhagyma

só, bors

Az egész nyulat teletűzdeljük fokhagyma darabokkal és kívül belül megsózzuk, megborsozzuk.

A hagymát, paprikát, paradicsomot, póréhagymát kockákra vágjuk, összekeverjük és beletöltjük a nyúl hasába.

Ezután a nyulat vékonyra szeletelt zsírszalonnába betekerjük, ezt fóliába csavarjuk és parázsba tesszük.

A parázsban körülbelül 45 perc alatt készül el.

Köretként egész burgonyákat tekerünk szalonnába és ezeket is fóliában parázson készítjük el.

Jó étvágyat kíván az Ebatta étterem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése