Hozzávalók
2 egész nyúlcsülök
mangalica szalonna
vöröshagyma
fokhagyma
zöldfűszerek
kakukkfű
zsálya
meggy
pálinka
zöldségek tetszés szerint
A nyúlhúst kicsontozzuk és a húst apró darabokra vágjuk, és ugyanígy teszünk a mangalica szalonnával is. Ezt összekeverjük, és hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, a fűszereket és a fasírthoz szükséges alapanyagokat; kis tojást és kenyeret.
A fasírt közepébe egy pálinkában áztatott meggyet rejtünk és kisütjük őket.
Köretként ízlés szerinti zöldségeket grillezünk (paprikát, burgonyát, spárgát, répát, cukkinit stb.) és meggymártással tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a Pikantó Étterem!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése