2010. július 21., szerda

Zöldfűszeres agárdi nyúlfasírt


Hozzávalók

2 egész nyúlcsülök

mangalica szalonna

vöröshagyma

fokhagyma

zöldfűszerek

kakukkfű

zsálya

meggy

pálinka

zöldségek tetszés szerint

A nyúlhúst kicsontozzuk és a húst apró darabokra vágjuk, és ugyanígy teszünk a mangalica szalonnával is. Ezt összekeverjük, és hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, a fűszereket és a fasírthoz szükséges alapanyagokat; kis tojást és kenyeret.

A fasírt közepébe egy pálinkában áztatott meggyet rejtünk és kisütjük őket.

Köretként ízlés szerinti zöldségeket grillezünk (paprikát, burgonyát, spárgát, répát, cukkinit stb.) és meggymártással tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a Pikantó Étterem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése