2010. augusztus 16., hétfő

A szaftos nyúlhús titkai

Mindannyian jártunk már úgy, hogy sütés-főzés közben kiszáradt, rágóssá vált a hús. Hogy mindig szaftos, ízletes nyúlhús kerüljön asztalunkra, csupán néhány alapszabályt kell betartanunk, és máris biztos a siker.

Minden esetben figyeljünk arra, hogy a nyúlhús pórusait zárjuk le forró vízben vagy olajban az elkészítésének kezdetén. Így benne maradnak azok a rendkívül fontos nedvek, melyektől az étel szaftos, lédús és porhanyós lesz. Ha ezt megtettük, nem sok dolgunk maradt hátra, mert rövid idő kell ennek a különlegesen ízletes húsfajtának az elkészítéséhez.

Tovább gyorsíthatunk az elkészítési folyamatokon, ha bevetünk egy kis trükköt. Ha gyorsan szeretnénk végezni a főzéssel, hagyjuk ki a bonyolult és hosszadalmas előkészületeket! Megoldást az eleve filézve csomagolt húsok jelentenek, melyek sokat segíthetnek a folyton időhiánnyal küzdőknek.

Rendkívül ízletes, filézett nyúlhús termékeket vásárolhatunk az Auchanban, a METRO-ban, valamint hamarosan már a CORA-ban és a SPAR-ban is. Mindenkit csak biztatni tudunk, hogy próbálja ki az ezekből készíthető ételeket.

Kezdjünk is hozzá a jobbnál jobb ételek készítéséhez, amihez most ajánlunk egy receptet! A siker garantált! Várjuk a véleményeket tapasztalatokat!

Sok sikert és jó étvágyat Mindenkinek!

Több finomság mellett a Bortársaság receptjét ajánljuk, a Nyárson sült nyúl tökös paradicsom raguval és hamuban sült burgonyával igazán jól sikerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése