Az Agárdi Cigánymeggy Fesztiválon a Búsuló Juhász Étterem is részt vett a főzőversenyen. Nézzük, mit főzött nyúlhúsból a neves étterem.
Hozzávalók
2 egész nyúl
dijoni mustár
paradicsommag olaj
tasmán és jáva bors (de ha nem tudjuk beszerezni, akkor többszínű borsot használjunk)
muscovado (nád) cukor
burgonya
vaj
mandula
mogyoró
pisztácia (lehetőleg iráni)
pálinkában áztatott meggy
A nyulat nyárson sütjük készre ezalatt a burgonyát a magokkal együtt vajon serpenyőben megpirítjuk. Kis idő elteltével hozzáadjuk a bort és a mustárt. Amikor a burgonya már majdnem készen van, akkor adjuk hozzá a pálinkás meggyet és a jáva borsot, hogy ne vesszen el az íze.
Jó étvágyat kíván a Búsuló Juhász Étterem!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése