2010. július 21., szerda

Zsályás nyúl slambuc

Az Agárdi Cigánymeggy Fesztiválon a Haxen Király Étterem is részt vett a főzőversenyen. Nézzük, mit főzött nyúlhúsból a neves étterem.

Hozzávalók

nyúlhús

szalonna

lebbencs tészta

vöröshagyma

paprika

paradicsom

burgonya

fűszerpaprika

só, bors, zsálya

Szalonnát pirítunk majd kivesszük a serpenyőből és a zsírban megpirítjuk a lebbencs tésztát. Azt is kivesszük, majd kicsire vágott hagymát, paprikát, paradicsomot és fűszerpaprikát teszünk bele.

Kicsit később hozzá tesszük a húst és pörköljük.

Hozzáadjuk a sót, borsot és a zsályát is.

Amikor majdnem kész akkor hozzáadjuk a burgonyát és a tésztát egy lassú tűzön egy óráiág pároljuk.


Jó étvágyat kíván a Haxen Király Étterem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése