Az Agárdi Cigánymeggy Fesztiválon a Haxen Király Étterem is részt vett a főzőversenyen. Nézzük, mit főzött nyúlhúsból a neves étterem.
Hozzávalók
nyúlhús
szalonna
lebbencs tészta
vöröshagyma
paprika
paradicsom
burgonya
fűszerpaprika
só, bors, zsálya
Szalonnát pirítunk majd kivesszük a serpenyőből és a zsírban megpirítjuk a lebbencs tésztát. Azt is kivesszük, majd kicsire vágott hagymát, paprikát, paradicsomot és fűszerpaprikát teszünk bele.
Kicsit később hozzá tesszük a húst és pörköljük.
Hozzáadjuk a sót, borsot és a zsályát is.
Amikor majdnem kész akkor hozzáadjuk a burgonyát és a tésztát egy lassú tűzön egy óráiág pároljuk.
Jó étvágyat kíván a Haxen Király Étterem!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése