2010. november 4., csütörtök

Mezei nyúl nyárson, dinsztelt almás-káposztával (Ez meglőtte, ez hazavitte... )

Igazi őszi nyúlvadászat!

A kiváló almás-káposztával kínált nyúlhús nem hiányozhat egyik asztalról sem. Sőt, akár a kertben is elkészíthető, amihez csak egy nyársra és egy kis étvágyra van szükség.

A fejedelmi eledel olyan ízharmóniát teremt a roppanásig párolt káposztával és az almával, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaljuk. A nyúlhús eltérő fűszerezést kíván, de az részletes recept mindenben segít. Mennyei eredményre számíthatunk.

Bár tudjuk,hogy házi nyúlra nem lövünk,a recept erejéig kivételt tehetünk. Az áruházláncok polcain megtalálhatóak az összetevők.

A receptet ezen a linken találjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése