Bíró Lajos ismét értékelt. Ezúttal a Tetrabbit Kft. által kiírt, márciusi verseny beérkezett receptjeit, amelyek már a húsvét jegyében pástétom témában készültek.
Bloggereink most terrine, rillette, paté témában mutatták meg ügyességüket, kreativitásukat.
Az elbírálás során Bíró Lajos értékelte a receptek nyúl alapanyag felhasználását, annak ésszerűségét, a fűszerezést, az elkészítés technológiáját, és a tálalást is.
A legjobb értékelést Gabojsza Nyúl rillette receptje kapta, neki ezúttal is gratulálunk a győzelemhez. Nyereménye egy 10 000 forintos Bock Bisztro ajándékutalvány.
Gabojsza egy könnyed, klasszikus rillette-et (vágott húskrém) készített, amit kellemes illatú fűszerekkel, konyakkal ízesített.
Nézzétek meg ti is a Nyúl rillette receptjét, reméljük, ti is kedvet kaptok az elkészítéséhez!
Bloggereink most terrine, rillette, paté témában mutatták meg ügyességüket, kreativitásukat.
Az elbírálás során Bíró Lajos értékelte a receptek nyúl alapanyag felhasználását, annak ésszerűségét, a fűszerezést, az elkészítés technológiáját, és a tálalást is.
A legjobb értékelést Gabojsza Nyúl rillette receptje kapta, neki ezúttal is gratulálunk a győzelemhez. Nyereménye egy 10 000 forintos Bock Bisztro ajándékutalvány.
Gabojsza egy könnyed, klasszikus rillette-et (vágott húskrém) készített, amit kellemes illatú fűszerekkel, konyakkal ízesített.
Nézzétek meg ti is a Nyúl rillette receptjét, reméljük, ti is kedvet kaptok az elkészítéséhez!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése