2011. április 7., csütörtök

A márciusi terrine, rillette, páté témában indított versenyünkön Gabojsza Nyúl rillette receptje lett a legjobb


Bíró Lajos ismét értékelt. Ezúttal a Tetrabbit Kft. által kiírt, márciusi verseny beérkezett receptjeit, amelyek már a húsvét jegyében pástétom témában készültek.
Bloggereink most terrine, rillette, paté témában mutatták meg ügyességüket, kreativitásukat.

Az elbírálás során Bíró Lajos értékelte a receptek nyúl alapanyag felhasználását, annak ésszerűségét, a fűszerezést, az elkészítés technológiáját, és a tálalást is.

A legjobb értékelést Gabojsza Nyúl rillette receptje kapta, neki ezúttal is gratulálunk a győzelemhez. Nyereménye egy 10 000 forintos Bock Bisztro ajándékutalvány.
Gabojsza egy könnyed, klasszikus rillette-et (vágott húskrém) készített, amit kellemes illatú fűszerekkel, konyakkal ízesített.

Nézzétek meg ti is a Nyúl rillette receptjét, reméljük, ti is kedvet kaptok az elkészítéséhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése