2011. április 4., hétfő

Szeretnéd, ha a te nyúlhúsos recepted is felkerülne a TOP éttermek menüjébe?

Ha IGEN, jelentkezz legújabb nyúlhúsos blogger receptversenyünkre!

Ma már a magyar csúcsgasztronómia is kezdi felfedezni a nyúlhús értékeit, és felhasználási lehetőségeit. Egyre több elismert és népszerű étterem kínálatában jelenik meg a nyúlhús. Az ételek és a borok párosítására léteznek ugyan szabályok, de ezek nem kőbe vésettek, hiszen a végső párosítást az egyéni ízlés, a fűszerezés, a többi hozzávaló karaktere is befolyásolja.

2011. április 4-vel a Tetrabbit Kft. bloggerversenyt indít, amellyel célunk, hogy felkutassuk a legjobb borral készülő nyulas ételek receptjeit.

A versenyben három pincészet (St. Andrea, Szepsy, Bock) borait lehet felhasználni bármilyen nyúlhúsból készülő ételhez. A beérkező receptek közül a 3 legjobb felkerül 2-2 hétre a

CHIANTI,
ANYUKÁM MONDTA, és
WALTER

éttermek menüjére, ahol RUPRECHT LÁSZLÓ, soros EU-s elnökségi gasztronómiai tanácsadó a kreatív séf.


A nyertesek között továbbá kiosztunk 1-1 ajándékcsomagot az Szent Andrea, a Szepsy, és a Bock pincészetek felajánlásával.

A verseny
Aktuális blogger versenyünkben arra buzdítunk, hogy kísérletezz a nyúlhús és a bor párosításával. Készíts bármilyen nyúlhúsból ételt a fenti 3 pincészet borai közül, és küld meg nekünk a receptjét, valamint a fotóját 2011. május 7-ig.

Fontos!
Kitétel, hogy recepted fő alapanyaga a nyúlhús legyen, mely az elnevezésben is megjelenik. Az étel bármilyen nyúlcombból, vagy egyéb nyúlhúsból készített fogás lehet, melyet saját recepted alapján készítesz el.
Részvételi szándékodat Hadarik Ritának jelezd e-mailen a hadarik.rita@matrixpr.hu e-mail címen. Ezzel regisztrálod magad a versenybe.

Elkészült ételed receptjét szintén ide várjuk, melynek az elkészült étel fotóját, a hozzávalók listáját és mennyiségét illetve az elkészítés módját kell tartalmaznia. A versenyben való részvétel feltétele, hogy az elkészült étel blogodban megjelenjen, az alábbi felhívással és linkkel kiegészítve:
További nyulas receptek:
http://gasztrabbit.blogspot.com/
A receptet és blogod linkjét a hadarik.rita@matrixpr.hu e-mail címre várjuk 2011. május 7-ig.

Az étel elkészítéséhez maximum 1 kg nyúlhúst biztosít számodra a Tetrabbit Kft., melyet bármely Auchan, Cora, Metro, Interspar vagy Kaiser's üzletben megvásárolhatsz. A vásárlást igazoló blokkot küldd meg nekünk. Ellenértékét postai úton térítjük meg címedre.
Blokkodat ide várjuk: MatrixPr és Online Kommunikációs Kft., 1117, Bp. Budafoki út 83/A III/15.

Technikai kérések
Ételfotódat jpg formátumban várjuk. Fotóid minimum1024,x3072 pixel méretűek legyenek, azonban maximális méretük ne haladja meg a 3 MB méretet.

Értékelés
A győztest Ruprecht László (a Chianti, az Anyukám mondta, és a Walter éttermek kreatív séfje), és a Tetrabbit ügyvezetője választja ki. Eredményhirdetés 2011. május 15.
A versenyben a 3 legjobb recept felkerül a fent megnevezett éttermek étlapjára 2 hétre, valamint egy-egy ajándékcsomagot kapnak a versenyben jelölt pincészetek felajánlásával.

A recepteket és a fényképeket az elkészítő nevével feltüntetve felhasználhatjuk a Tetrabbit weboldalain, Gasztrabbit blogján, és Facebook oldalán illetve Pr cikkben hivatkozhatunk a receptekre és a képeket illusztrációként használhatjuk fel.
A recepteket Facebook oldalunkon közönségszavazásra bocsájtjuk. A közönségdíj győztesét Tetrabbit ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

További kérdések:
További kérdések esetén keresd Hadarik Ritát a 06-1-226-20-10-as telefonszámon, vagy írj a hadarik.rita@matrixpr.hu e-mail címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése