A nyúlhús növekvő népszerűségét tükrözi, hogy már a neves Dining Guide étteremkalauz is nyúlhús témában hirdetett receptversenyt a Tetrabbit Kft.-vel közösen.
Két kategóriában, havonta új témával kerül kiírásra a pályázat: egyrészt éttermeket, illetve azokat képviselő profi chefeket, másrészt lelkes hobbi szakácsokat buzdítanak arra, hogy e kiváló és egészséges húsból ételkölteményeket készítsenek.
Az éttermek receptjei közül az olvasók választhatják majd ki a nekik legjobban tetszőt, melyről egyébként cikksorozat készül. A 2011 decemberében sorra kerülő szavazáson legtöbb jelölést begyűjtő étterem különdíjban részesül az Év Étterme díjátadó gálán.
A hobbiszakácsok közül augusztusban és decemberben az olvasók is kiválaszthatják kedvencüket: A közönségszavazások győzteseinek nyereménye egy meghívás a 2012 januárjában rendezendő az Év Étterme gálára!
A Tetrabbit és a Dining Guide közös pályázatának célja az olvasók, amatőr és profi szakácsok legjobb nyúlhússal készülő ételeinek és receptjeinek bemutatása.
Az áprilisi téma az előételek, melyre még szombat éjfélig várják az alkotásokat! A havi fordulók győzteseit a Dining Guide szerkesztősége választja ki.
További nyeremények:
- Hobbi szakácsoknak: A havi fordulók győztese szakácskönyveket, Tetrabbit kötényt, konyhai textileket nyerhet.
- Profi szakácsoknak: A havi fordulók győzteseinek nyereménye professzionális sütőedény a Tetrabbit támogatásával
A receptet, képeket és a jelentkezési lapot a szerk@diningguide.hu címre várják minden hónap utolsó napján 24.00-ig!
További részletek a Dining Guide oldalán találhatók:
http://www.diningguide.hu/recept/nyul/palyazat/etterem-informacio-5830
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése