2010. november 2., kedd

Bloggerverseny - A legjobb nyulas recept


Tetrabbit – Karácsonyi nyúllakoma

A legjobb nyulas recept – Bloggerverseny






A Tetrabbit Kft. bloggerversenyt indít, amellyel célunk, hogy népszerűsítsük a legjobb nyúlhúsból készülő ételek receptjeit, egyben szakmai zsűri segítségével kiválasszuk a legjobbat.

A verseny

Ma már a magyar csúcsgasztronómia is kezd ráébredni a nyúl értékeire és lehetőségeire. Egyre több elismert és népszerű étterem kínálatában jelenik meg a nyúlhús.

Most Téged is arra biztatunk, hogy tarts velünk és próbáld ki ezt az egészséges húsfajtát.

Süss, főzz Karácsonyi nyúlfogást! Az elkészített étel receptjét és fotóját küldd meg nekünk 2010. November 20-ig!


Fontos!

Kitétel, hogy recepted fő alapanyaga a nyúlhús legyen, mely az elnevezésben is megjelenik. Az étel bármilyen nyúlcombból, vagy egyéb nyúlhúsból készített fogás lehet, melyet saját recepted alapján készítesz el.

Részvételi szándékodat Gombár Eszternek jelezd e-mailen az eszter.gombar@matrixpr.hu e-mail címen. Ezzel regisztrálod magad a versenybe.

Elkészült ételed receptjét szintén ide várjuk, melynek az elkészült étel fotóját, a hozzávalók listáját és mennyiségét illetve az elkészítés módját kell tartalmaznia. A versenyben való részvétel feltétele, hogy az elkészült étel blogodban megjelenjen, az alábbi felhívással és linkkel kiegészítve:

További nyulas receptek:

http://gasztrabbit.blogspot.com/

A receptet és blogod linkjét az eszter.gombar@matrixpr.hu e-mail címre várjuk 2010. November 20-ig!

Az étel elkészítéséhez 1 kg nyúlhúst biztosít számodra a Tetrabbit Kft., melyet bármely Auchan, Cora, Metro, Interspar vagy Kaiser's üzletben megvásárolhatsz. A vásárlást igazoló blokkot küldd meg nekünk. Ellenértékét postai úton térítjük meg címedre.

Blokkodat ide várjuk: MatrixPr és Online Kommunikációs Kft., 1117, Bp. Budafoki út 83/A III/15.


Technikai kérések

Ételfotódat jpg formátumban várjuk. Fotóid minimum1024,x3072 pixel méretűek legyenek, azonban maximális méretük ne haladja meg a 3 MB méretet.

Értékelés

A győztest a Bock Bisztro tulajdonos-séfje, Bíró Lajos és a Tetrabbit ügyvezetője választja ki. Eredményhirdetés 2010. december 17-én.

Győztesünknek egy 20.000 Ft értékű, Bock Bisztro vacsorautalványt adunk ajándékba.


A recepteket és a fényképeket az elkészítő nevével feltüntetve felhasználhatjuk a Tetrabbit weboldalain, Gasztrabbit blogján, és Facebook oldalán illetve Pr cikkben hivatkozhatunk a receptekre és a képeket illusztrációként használhatjuk fel.

A recepteket Facebook oldalunkon közönségszavazásra bocsájtjuk. A közönségdíj győztesét Tetrabbit ajándékcsomaggal jutalmazzuk.


További kérdések:
További kérdések esetén keresd Gombár Esztert
a 06-1-226-20-10-as telefonszámon, vagy írj az eszter.gombar@matrixpr.hu e-mail címre.

2 megjegyzés:

  1. Nem működik az e-mail cím! Vagy csak nekem?!

    VálaszTörlés
  2. én pont most raktam fel egy pástétom receptet, amit mindenképp ki kell próbálni.

    VálaszTörlés