2010. november 29., hétfő
Spenótos, sajtos-sonkás nyúldagadó - Gabojsza konyhája
Karácsonykor is asztalra tenném.
Most a Tetrabbit Kft karácsonyi nyúllakoma receptversenyére készült.
Hozzávalók:
friss spenót
szeletelt füstölt, főtt sonka
nyúldagadó (annyi darab, ahány tekercset készítek)
füstölt sajt, kis rudacskákra vágva
szeletelt bacon
só, bors
Kiterítem egymás mellé a nyúl dagadókat, sózom, borsozom, betakarom friss spenót levelekkel, majd egy-egy szelet sonkával, még egy sor spenót levél és mindegyikbe teszek egy–egy füstölt sajt rudat, majd feltekertem. Bacontakaróban, sütőtálban egymás mellé fektetve, 180 fokos sütőben kb fél óra alatt szép pirosra sütöm. Salátával tálalom.
Jó étvágyat kíván hozzá:
Gabojsza konyhája
http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/2010/11/spenotos-sajtos-sonkas-nyuldagado.html
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése