Azonban nem csupán hangulatilag érezhetjük jobban magunkat, mert a Pataki edénycsalád energia- és időtakarékos termékeivel az egészséges életmódot és táplálkozást is elkötelezetten támogatja. A Pataki sütőtálakban lehetőség nyílik kalóriaszegény és vitamindús fogások elkészítésére, mert az agyagban történő párolódás és sütés során a zöldségek és húsok saját levükben puhulnak meg, így tápanyag tartalmuk is megőrzésre kerül a használati utasítást betartva. A nyúlhús esetében ez különösen fontos, mert a pikáns íz világot teljes mértékben megtartja a kíméletes elkészítési eljárásnak köszönhetően. Nagyon sok időt megspórolhatunk azáltal, hogy a köret és a hús is egyszerre tud elkészülni, mely a mai felgyorsult életritmus szempontjából kedvezőnek bizonyul. A cserép hőtartó képessége miatt energiatakarékossági követelményeknek is eleget tesznek edényeink.
Hogy miért jó, ha a Pataki Kerámia termékeit használjuk nyúlhúsból készült fogásainkhoz?
- Támogatjuk a szervezetünket a fogásokban található magas tápanyagtartalommal.
- Egészségesen étkezhetünk, mert hozzáadott zsiradék nélkül a saját levükben párolódnak, sülnek az ételek.
- Praktikus, mert csak beletesszük a hozzávalókat, nem kell kevergetni, a sütőben szépen megsülnek.
- Időt spórolunk meg, amit a családunkra, szeretteinkre fordíthatunk.
- Finom, különleges ízvilággal rendelkező nyulas fogásokat készíthetünk.
- Kiválóan alkalmasak levesek, felfújtak, sültek elkészítéséhez.
Felhasználásához csak a képzeletünk szab határt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése