2011. május 5., csütörtök

Pataki Kerámia - a Dining Guide receptverseny támogatója

A Pataki Kerámia edényeivel száműzhetjük konyhánkból a tömegtermelés silány minőségű edénykészleteit. Segítségükkel egy kulturált, esztétikailag is szemet gyönyörködtető terítékkel lephetjük meg vendégeinket, és a hétköznapok monoton étkezéseit egy meghitt családi eseménnyé varázsolhatjuk.
Azonban nem csupán hangulatilag érezhetjük jobban magunkat, mert a Pataki edénycsalád energia- és időtakarékos termékeivel az egészséges életmódot és táplálkozást is elkötelezetten támogatja. A Pataki sütőtálakban lehetőség nyílik kalóriaszegény és vitamindús fogások elkészítésére, mert az agyagban történő párolódás és sütés során a zöldségek és húsok saját levükben puhulnak meg, így tápanyag tartalmuk is megőrzésre kerül a használati utasítást betartva. A nyúlhús esetében ez különösen fontos, mert a pikáns íz világot teljes mértékben megtartja a kíméletes elkészítési eljárásnak köszönhetően. Nagyon sok időt megspórolhatunk azáltal, hogy a köret és a hús is egyszerre tud elkészülni, mely a mai felgyorsult életritmus szempontjából kedvezőnek bizonyul. A cserép hőtartó képessége miatt energiatakarékossági követelményeknek is eleget tesznek edényeink.

Hogy miért jó, ha a Pataki Kerámia termékeit használjuk nyúlhúsból készült fogásainkhoz?
  • Támogatjuk a szervezetünket a fogásokban található magas tápanyagtartalommal.
  • Egészségesen étkezhetünk, mert hozzáadott zsiradék nélkül a saját levükben párolódnak, sülnek az ételek.
  • Praktikus, mert csak beletesszük a hozzávalókat, nem kell kevergetni, a sütőben szépen megsülnek.
  • Időt spórolunk meg, amit a családunkra, szeretteinkre fordíthatunk.
  • Finom, különleges ízvilággal rendelkező nyulas fogásokat készíthetünk.
  • Kiválóan alkalmasak levesek, felfújtak, sültek elkészítéséhez.

Felhasználásához csak a képzeletünk szab határt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése