2011. március 10., csütörtök

Tetrabbit bloggerverseny – Keressük a legjobb nyúlhúsos recepteket! - Terrines, rillettes, patésMárciusi téma: Terrine, rillette, paté

2011. márciusától a Tetrabbit Kft. elindítja FACEBOOK bloggerversenyét, amelyben minden hónapban adott témára fókuszált recepteket vár a pályázóktól. A versenyben a győztest minden hónapban a Bock Bisztro tulajdonos-séfje, Bíró Lajos választja ki.

A legjobb receptek beküldői bepillantást nyerhetnek a Bock Bisztró konyhájába, majd végigkóstolhatják az étterem menüjét apró falatkák formájában. A legjobb recept készítője egy 10 000 forintos Bock Bisztró utalványt kap továbbá nyereményként.

A verseny
A nyúlhúsban rejlő értékekre, és gasztronómiai lehetőségekre már a csúcsgasztronómia is odafigyel. Nem véletlen, hogy egyre több étterem étlapjára felkerül ez az egészséges alapanyag.
Most arra biztatunk, hogy próbáld ki Te is ezt az ízletes, egészséges, és kreatív módon elkészíthető húsfajtát.
Márciusban készíts nyúlhús, vagy akár nyúlmáj felhasználásával pástétomokat, húskrémeket, amiket akár egy ünnepi, húsvéti asztalra is feltálalhatunk. Az elkészített étel receptjét és fotóját küldd meg nekünk 2011. március 31-ig!

Fontos!
Kitétel, hogy recepted fő alapanyaga a nyúlhús legyen, mely az elnevezésben is megjelenik. Az étel bármilyen nyúlhúsból (gerinc, comb), vagy nyúlmájból készített fogás lehet, melyet saját recepted alapján készítesz el.
Részvételi szándékodat Hadarik Ritának jelezd e-mailen a hadarik.rita@matrixpr.hu e-mail címen. Ezzel regisztrálod magad a versenybe.

Elkészült ételed receptjét saját fotóiddal együtt szintén ide várjuk, melynek a hozzávalók listáját, a pontos mennyiségeket, illetve az elkészítés módját kell tartalmaznia. A versenyben való részvétel feltétele, hogy az elkészült étel blogodban megjelenjen, az alábbi felhívással és linkkel kiegészítve:

További nyulas receptek:
http://gasztrabbit.blogspot.com/
A receptet és blogod linkjét a hadarik.rita@matrixpr.hu e-mail címre várjuk 2011. március 30-ig!


Az étel elkészítéséhez 1 kg nyúlhúst biztosít számodra a Tetrabbit Kft., melyet bármely Auchan, Cora, Metro, Interspar vagy Kaiser's üzletben megvásárolhatsz. A vásárlást igazoló blokkot küldd meg nekünk. Ellenértékét postai úton térítjük meg címedre.
Blokkodat ide várjuk, április 5-ig : MatrixPr és Online Kommunikációs Kft., 1117, Bp. Budafoki út 83/A III/15.

Technikai kérések
Ételfotódat jpg formátumban várjuk. Fotóid minimum1024,x3072 pixel méretűek legyenek, azonban maximális méretük ne haladja meg a 3 MB méretet.

Értékelés
A győztest a Bock Bisztro tulajdonos-séfje, Bíró Lajos választja ki.
Eredményhirdetés 2011. április 6.


A recepteket és a fényképeket az elkészítő nevével feltüntetve felhasználhatjuk a Tetrabbit weboldalain, Gasztrabbit blogján, és Facebook oldalán illetve Pr cikkben hivatkozhatunk a receptekre, és a képeket illusztrációként használhatjuk fel. A recepteket Facebook oldalunkon közönségszavazásra bocsájtjuk. A közönségdíj győztesét egy 5000 forintos Bock Bisztró ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.

További kérdések: További kérdések esetén keresd Hadarik Ritát a 06-1-226-20-10-as telefonszámon, vagy írj a hadarik.rita@matrixpr.hu e-mail címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése