2011. március 31., csütörtök

Áprilisi blogger versenyünk témája: a „magasra törő” nyúl


Keressük a legjobb nyúlhúsos recepteket!

2011.-ben a Tetrabbit Kft. elindította FACEBOOK bloggerversenyét, amelyben minden hónapban adott témára fókuszált recepteket vár a pályázóktól.

A verseny
A nyúlhúsban rejlő értékekre, és gasztronómiai lehetőségekre már a csúcsgasztronómia is odafigyel. Nem véletlen, hogy egyre több étterem étlapjára felkerül ez az egészséges alapanyag. Most arra biztatunk, hogy próbáld ki Te is ezt az ízletes, egészséges, és kreatív módon elkészíthető húsfajtát.

Áprilisi blogger receptversenyünk témája a „magasra törő nyúl”.
Ebben a hónapban olyan nyúlhúsból készülő recepteket várunk, amelyek a tányéron toronyként magasba emelkedve, éttermi szintű tálalásban jelennek meg. Az ételek elkészítésének technológiája, az ízkombinációk mellett itt a tálalást is magas elvárásoknak megfelelően értékeljük.

A versenyben a győztest minden hónapban a Bock Bisztro tulajdonos-séfje, Bíró Lajos választja ki, minimum 10 recept beérkezése esetén. A legjobb receptek beküldői bepillantást nyerhetnek a Bock Bisztro konyhájába, majd végigkóstolhatják az étterem menüjét apró falatkák formájában. A legjobb recept készítője egy 10 000 forintos Bock Bisztro utalványt kap továbbá nyereményként.
Abban az esetben, ha kevesebb, mint 10 recept érkezik be a győztes ajándéka Bíró Lajos, a Bock Bisztro tulajdonos séfjének dedikált könyve 135 különleges recepttel, melynek címe: Sok vagyok !

Fontos!
Kitétel, hogy recepted fő alapanyaga a nyúlhús legyen, mely az elnevezésben is megjelenik. Az étel bármilyen nyúlhúsból (gerinc, comb), vagy nyúlmájból készített fogás lehet, melyet saját recepted alapján készítesz el.
Részvételi szándékodat jelezd e-mailen a szabo.timea@matrixpr.hu vagy a csanaki.timea@matrixpr.hu címen. Ezzel regisztrálod magad a versenybe.

Elkészült ételed receptjét saját fotóiddal együtt szintén ide várjuk, melynek a hozzávalók listáját, a pontos mennyiségeket, illetve az elkészítés módját kell tartalmaznia. A versenyben való részvétel feltétele, hogy az elkészült étel blogodban megjelenjen, az alábbi felhívással és linkkel kiegészítve:
További nyulas receptek:
http://gasztrabbit.blogspot.com/
A receptet és blogod linkjét a szabo.timea@matrixpr.hu vagy a csanaki.timea@matrixpr.hu e-mail címre várjuk 2011. április 30-ig!


Az étel elkészítéséhez maximum 1 kg nyúlhúst biztosít számodra a Tetrabbit Kft., melyet bármely Auchan, Cora, Metro, Interspar vagy Kaiser's üzletben megvásárolhatsz. A vásárlást igazoló blokkot küldd meg nekünk. Ellenértékét postai úton térítjük meg címedre.
Blokkodat ide várjuk május 15-ig: MatrixPr és Online Kommunikációs Kft., 1117 Bp. Budafoki út 83/A III/15.

Technikai kérések
Ételfotódat jpg formátumban várjuk. Fotóid minimum1024x3072 pixel méretűek legyenek, azonban maximális méretük ne haladja meg a 3 MB méretet.

Értékelés
A győztest a Bock Bisztro tulajdonos-séfje, Bíró Lajos és a Tetrabbit ügyvezetője választja ki. Eredményhirdetés 2011. május 11.

A recepteket és a fényképeket az elkészítő nevével feltüntetve felhasználhatjuk a Tetrabbit weboldalain, Gasztrabbit blogján, és Facebook oldalán illetve Pr cikkben hivatkozhatunk a receptekre, és a képeket illusztrációként használhatjuk fel. A recepteket Facebook oldalunkon közönségszavazásra bocsájtjuk. A közönségdíj győztesét egy 5000 forintos Bock Bisztro ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.

További kérdések:
További kérdések esetén hívd a 06-1-226-20-10-as telefonszámot, vagy írj a szabo.timea@matrixpr.hu vagy a csanaki.timea@matrixpr.hu e-mail címre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése