Ezúton gratulálunk a Kistücsök Étteremnek! Csapody Balázs tulajdonos és Jahni László séf ugyanis a Gösser Bock-Dining Guide az „Év Étterme 2010” Top10 helyezettje lett.
A díjátadó gálán készített házi füstölt kolbász diós savanyú káposztával, valamint nyúl dagadó sárgaborsó pürével nagy sikert aratott a közönség körében.
A Balaton déli partján fekvő Balatonszemesen található étterem nagy sikerrel fáradozik a magyar konyha megújításán. Sőt, borospincéjükben 14 vidék nedűi közül választhatnak a vendégek. Nem csak a honalpon található étlapon, a rendkívül aktív Facebook oldalon is találhatunk nyúlhúsból készült fogásokat, mint például a házinyúl-gerinc diós, szalonnás kelkáposzta főzelékkel.
További eredményes munkát kívánunk nekik!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése