A Dining Guide és a Tetrabbit Kft. közös, havi tematikus receptversenyén a júliusi forduló profi szakács kategóriában Meskó Norbert aratott győzelmet. Íme az általa készített recept, ezúton is gratulálunk!
Hozzávalók (4 személyre):
4 db nyúlcomb
1 dl méz
1 fej fokhagyma
1-1-1 db Tricolor paprika
1.5 dl Tokaji aszu
2 db lap zselatin
1 dl tejszín
só
őrölt fehér bors
Elkészítés:
A combokat fűszerezzük, levákumozzuk, és sous-vide gépben 3 órán át készítjük. A fokhagymát mézben lassú tűzön abáljuk. A combokat kicsontozzuk, és az egyiket megfüstöljük a másikat apró kockára vágjuk az utolsó kettőt tejszínnel paco-jet-be tesszük. A nyúlhús kockákat az apróra vágott paprikákkal formába tesszük és felöntjük az előzőleg elkészített aszúzselével, majd kihűtjük. Ha minden elkészült, kitálalunk.
A recept a Dining Guide oldalán található.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése