2011. augusztus 8., hétfő

Dining Guide receptverseny - augusztusi forduló


A Tetrabbit Kft. és a Dining Guide közös havi tematikus receptversenyének augusztusi témája a "Nyúlhús főzelékek mellé".

A pályázat célja az olvasók, amatőr és profi szakácsok legjobb nyúlhússal készülő ételeinek és receptjeinek bemutatása. Csúcsétteremek receptjei által meghatározott témában várják az adott hónapban a pályázatra jelentkezők receptjeit is két kategóriában:
  • Főzni szerető olvasók, hobbi szakácsok
  • Magyarországi éttermek, magyar hivatásos szakácsok
Tudnivalók
Nyúlhússal készülő ételek receptjeit várják. Az étel legyen saját, vagy más által házilag, saját recept alapján elkészített étel, amely bármilyen fogás lehet (kérjük az étel nevét feltüntetni). A pályázati anyagnak az elkészült étel fotóját, hozzávalók listáját és mennyiségét és az elkészítés módját kell tartalmaznia.
A győztest a Dining Guide szerkesztősége választja ki.
A beküldött receptek hetente jelennek meg a Diningguide.hu Nyulas receptek rovatában.
A receptet, képeket és a jelentkezési lapot a szerk@diningguide.hu címre várjuk!

Nyeremények
  • Hobbi szakácsok: A havi fordulók győztese szakácskönyveket, Tetrabbit kötényt, konyhai textileket nyerhet
  • Profi szakácsok: A havi fordulók győzteseinek nyereménye professzionális sütőedény a Tetrabbit támogatásával
Augusztusban és decemberben az addig beérkezett hobbiszakács pályázatok közül az olvasók is kiválasztják kedvencüket. A közönségszavazások győzteseinek nyereménye meghívás 2012 januárjában rendezendő az Év Étterme gálára.
Az év során beérkezett profi szakácsok pályázatai közül a közönség abszolút győztest is választ, aki felkérést kap, hogy az Év Étterme gálán készítse el a Tetrabbit kóstolóját.

További információ: http://www.diningguide.hu/recept/nyul/palyazat/etterem-informacio-5830

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése