Hozzávalók:
40 dkg nyúlmáj
40 dkg vöröshagyma
40 dkg sárgarépa
40 dkg kelbimbó
1 kk sűrített paradicsom
1 kk liszt
1 kk majoránna
4-5 ek olaj
só, őrölt bors
A zöldségeket megtisztítom. A hagymát félbevágom és felszeletelem. A sárgarépát karikákra, a kelbimbókat félbe vágom. Az olajat felforrósítom és ráteszem a zöldségeket. 5-10 percig párolom, majd borssal és paradicsompürével ízesítem. A lisztet csomómentesen elkeverem 2 dl vízben, ráöntöm a zöldségekre, és fedő alatt addig párolom, míg a répa roppanós nem lesz. A májat keskeny csíkokra vágom, belekeverem a fortyogó zöldségek közé, majd fedő nélkül, gyakran kevergetve puhára főzöm az ételt. A végén majoránnával, és sóval ízesítem.
Párolt rizzsel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése