Ezúttal Chateau Visz, a Balatontól néhány kilométerre található kastélyszálló étterme nyerte el a Gösser Bock - Dining Guide „Év Étterme 2010” díját.
Ezt a neves elismerést 2004 óta adományozzák, az egyik legjelentősebb díj a magyar vendéglátóiparban. Az éttermek közötti végső döntést társadalmilag elismert üzletemberekből, gasztrobloggerekből és gasztronómiai újságírókból álló szakmai zsűri hozza, akik egy éven át pontozzák a jelölt éttermeket.
Ezúton is szívből gratulálunk Bíró Lajosnak, a Bock Bisztró konyhafőnök-tulajdonosának (aki a Dining Guide díj 2008-as nyertese) a Top10 helyezéshez, valamint a nagy sikerű gálafogáshoz: „kóstoló a tegnapi vágásból”, békacomb Toulouse-Lautrec kacsamájjal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése