2011. január 20., csütörtök

Kampány a nyúlhúsért!


Az EgyNő.hu is csatlakozott ahhoz a mozgalomhoz, mely kiáll a nyúlhús fogyasztása mellett!

A napokban közzétett cikkében az EgyNő.hu is a nyúlhús mellett tette le a voksát. Nem is véletlenül, hiszen a szakemberek is évek óta azon igyekeznek, hogy megkedveltessék a nyúlhúst a magyar közönséggel. A cél, hogy ne csak az ínyencek fogyasszák nagy kedvvel, hanem a mindennapi étkezésekben is helyt kapjon. Karakas Norbert private chef, tanácsadó, szakoktató, gasztronómiai újságíró is ezt hangsúlyozza a cikkben.
Mint azt már többször említettük a nyúlhús kiváló választás egészséges ételek elkészítéséhez. Zsír- és koleszterin tartalma alacsony, fehérjetartalma és aminosav-összetétele viszont magas. Fogyókúrázók, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők étkezésének remek kiegészítője. Kisgyermekeknek is bátran adhatjuk, hiszen könnyebben emészthető, mint más húsok, sőt, mindeközben hasznos tápanyagokból is a lehető legtöbb jut a szervezetbe.

Reméljük mindenki kedvet kapott a nyúlhús fogyasztáshoz! Az EgyNő.hu ebben is segítségünkre van, hiszen csodás recepttel vár mindenkit! A paradicsomos nyúl egyszerűen elkészíthető, rendkívül ízletes fogás, ami után bárki megnyalja mind a 10 ujját!

Az ételhez kiváló magyar nyúlhúsból készült alapanyagot lehet beszerezni a Cora, a Metro, az Auchan, illetve az InterSpar üzleteiben.

3 megjegyzés:

  1. Keressük a gyereket, tartozás miatt.
    Győr, vagy Bp.
    Karakas Norbert private chef, tanácsadó, szakoktató, gasztronómiai újságíró

    Aki tud segíteni szóljon
    most.keresem@gmail.com

    Egyik barátom kérte a segítségem.

    VálaszTörlés
  2. Gazemberkedett most keresik. Chef Karak, Karakas H. Norbert
    MÁRCIUS 05, 2012

    "de ha egyszer megtalálom, akkor a forró olajban fogja végezni" -mondja a sértett

    Karakas végzettsége szakács kicsalt sokpénzt több becsületes szakácsból hangzott a panaszos levél ami nagy iramban hagyta el a szerkesztőségünket. elhagytuk elveszett :) most emlékezetből vázoljuk internetre a szörnyű eseménysorozatot.


    becsületes fiatalember Bábeczky Tibor egyszer jó beteg lett súlyos volt meg minden majd jött Karak (nem a róka vuk szereplője) szül. 1973. 04.23. iskolába járt Maglódi út 8., e-mail címe chefkarak@gmail.com és úgy döntött megkárosítja a körülötte lévőket egy kicsit. több százezer kicsit. elvégezte a becstelen rablást, igen el.
    sokat igért fék biznisszplen is volt honlapot készítek gasztroújságot írok mer szakíró vagyok. a legjobb. ilyen jó lesz majd meg olyan....
    csúszott-mászott a féreg a teljesítés napja is eljött vagy 6x és és jött sorra a sajnálatos igérgetés abból volt a legtöbb bkv jegyet is kapott.
    summasummárum Karakas H. Norbert wanted élve kerestetik hogy aztán fel tudja jónéhány mérges szittya a golyóinál fogva lógatni. magasra. hogy fájjon sokat mer a pénz valami fundamenta hányásból jött és így szarabb. Bábeczky hibázott-e abban hogy leállt a fundamentával? hitt egy simlisfejű egérnek? hitt egy újságban? (valamennyi a teljes összeomlás szélén) és lehetne sokat kérdezni....
    ezt is józanul írtam
    tegnap közel 600-an olvastatok
    ha látsz az utcán egy nagyon vörös alacsony malacbőrű simlis alakot rúgd tökön. az a Séf Karak
    at 03:31
    Labels: Chef Karak, Karakas H. Norbert

    VálaszTörlés
  3. Tudomásom van róla, hogy hamis okiratokkal is kereskedett (diplomák, jogosítványok, végzettségek), többek fél milliót kifizettek Karakas H. Norbertnek és cserébe nem kaptak semmit, csak az eltűnését. Engem konkrétan meglopott 250 ezer Ft-al, amire azt hazudta marketing kampányt indít a tevékenységemnek, ennek ellenére lejáratott a pénzemért cserébe pár könyvkiadó és sajtónál is, aztán eltűnt. Itt akik írtok, keressük fel egymást élőben minél előbb. A tabularazzad@hotmail.com e-mail címen megtaláltok. Tartsunk össze!

    VálaszTörlés