2010. április 23., péntek

Ízek és Érzések

Egy mindenképpen figyelemreméltó, különleges lap jelent meg 2009 decemberében Ízek és Érzések címmel, ami egy recept- és gasztro-életmódmód magazin. Nagy örömmel és kíváncsisággal lapoztam bele, hiszen a legtöbb gasztronómiai magazin elfeledkezik a vegetáriánus módon táplálkozó, vagy az ételérzékenység miatt külön diétára szoruló emberekről. Pedig utóbbiak száma (a mai életformának köszönhetően), igen rohamosan növekszik. Az Ízek és Érzések magazin felismerve ezt, nemcsak mindenevők, hanem a saját választásukból tudatosan táplálkozó vegetáriánusok, és az érzékenységük miatt rákényszerülő glutén- és laktózérzékenyek, valamint a cukorbetegek részére is alternatívát nyújt. A magazin szakértők által tesztelt, és saját foodstylist által elkészített recepteket kínál az olvasóknak, melyekhez természetes, nem finomított, szezonális alapanyagokat kínál.
Alapelvük: "Egészségesebb ételekkel egy egészségesebb jövőért!" Fontosnak tartják, hogy az olvasók minél többet megtudjanak a különböző élelmiszerekről, élelmi csoportokról, és hogy megértsék, a helyes táplálkozás nagyban hozzájárul az egészségi állapot megőrzéséhez. Ezért a magazinban mind több betegségről beszélnek, amiket tudatos táplálkozással pozitívan lehet befolyásolni.
Annak érdekében, hogy filozófiájukat a gyakorlatban is érvényesítsék, és az olvasók változatosan használják a különböző élelmiszereket, elindították az Ízek és Érzések főzőtanfolyam sorozatot, ahol szakértői tanácsadás mellett mindenki kiélheti kreatív hajlamait, és bátran próbálkozhat a számára még ismeretlen alapanyagokkal, mint például a nyúlhús.

A nyúlhús kedvező tápanyag-összetételének köszönhetően ideális alapja lehet a magazinban elkészített egészséges ételeknek. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a különböző húsok mellett a nyúl is helyet kap a magazin hasábjain, és olvasóik asztalán. Kellemes olvasást, örömteli főzőcskézést kívánok!

Bővebb információ a lapról: www.izekeserzesek.hu

2 megjegyzés:

  1. Szia! ha annó megvetted ezt a magazint. szeretném tőled megvásárolni. 2009-2011ig keresem a lapszámait
    kérlek jelezz vissza!

    VálaszTörlés
  2. Szia! ha annó megvetted ezt a magazint. szeretném tőled megvásárolni. 2009-2011ig keresem a lapszámait
    kérlek jelezz vissza!

    VálaszTörlés