Alapelvük: "Egészségesebb ételekkel egy egészségesebb jövőért!" Fontosnak tartják, hogy az olvasók minél többet megtudjanak a különböző élelmiszerekről, élelmi csoportokról, és hogy megértsék, a helyes táplálkozás nagyban hozzájárul az egészségi állapot megőrzéséhez. Ezért a magazinban mind több betegségről beszélnek, amiket tudatos táplálkozással pozitívan lehet befolyásolni.
Annak érdekében, hogy filozófiájukat a gyakorlatban is érvényesítsék, és az olvasók változatosan használják a különböző élelmiszereket, elindították az Ízek és Érzések főzőtanfolyam sorozatot, ahol szakértői tanácsadás mellett mindenki kiélheti kreatív hajlamait, és bátran próbálkozhat a számára még ismeretlen alapanyagokkal, mint például a nyúlhús.
A nyúlhús kedvező tápanyag-összetételének köszönhetően ideális alapja lehet a magazinban elkészített egészséges ételeknek. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a különböző húsok mellett a nyúl is helyet kap a magazin hasábjain, és olvasóik asztalán. Kellemes olvasást, örömteli főzőcskézést kívánok!
Bővebb információ a lapról: www.izekeserzesek.hu
Szia! ha annó megvetted ezt a magazint. szeretném tőled megvásárolni. 2009-2011ig keresem a lapszámait
VálaszTörléskérlek jelezz vissza!
Szia! ha annó megvetted ezt a magazint. szeretném tőled megvásárolni. 2009-2011ig keresem a lapszámait
VálaszTörléskérlek jelezz vissza!