2012. február 14., kedd

Vigyél újdonságot a konyhádba! Nyúlhúsos receptverseny a Pataki Kerámia támogatásával

Különleges ételek különleges készítéssel. Süss-főzz a Pataki Kerámia egyedi tálaiban!

Jelentkezz legújabb nyúlhúsos receptversenyünkre és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!


A Tetrabbit szeretné, hogy a magyar családok ismét felfedezzék az eddig méltatlanul hanyagolt nyúlhúst, mely adottságainak köszönhetően remek tápanyagforrás minden korosztály számára és a modern konyhatechnikákkal végtelenül változatosan elkészíthető.
A Tetrabbithoz hasonlóan a Pataki Kerámia is elkötelezetten vallja a hagyományos technikák és a modern elemek összefonódásának létjogosultságát, melyet termékei bizonyítanak legjobban.

Célunk, hogy felkutassuk a legjobb Pataki tálban készült nyulas ételek receptjeit.


A nyeremények:
I. hely: 20.000 Ft értékű Pataki Kerámia vásárlási utalvány, mely felhasználható a Pataki Kerámia webáruházában
II. hely: 10.000 Ft értékű voucher a Kistücsök vendéglőbe
III. hely: Egy üveg különleges bor a Bock Pincészettől

A Pataki Kerámia táljai, sütőformái a webáruházban, illetve az alábbi üzletekben megvásárolható: http://www.patakikeramia.hu/Info/kapcsolatRészletek a versenyről

Receptversenyünkben arra buzdítunk, hogy kísérletezz a nyúlhús Pataki tálban történő elkészítésével. Készíts bármilyen nyúlhúsból ételt a Pataki Kerámia edényeiben és küldd meg nekünk a receptjét, valamint a fotóját 2012. március 31. éjfélig.

Kitétel, hogy recepted fő alapanyaga a nyúlhús legyen, mely az étel elnevezésében is megjelenik. Az étel bármilyen nyúlcombból, vagy egyéb nyúlhúsból készített fogás lehet, melyet saját recepted alapján készítesz el.
Elkészült ételed receptjét a gasztro.tetrabbit@gmail.com e-mail címen várjuk, melynek tartalmaznia kell az elkészült étel fotóját, a hozzávalók listáját és mennyiségét illetve az elkészítés módját.

A nyúlhúst bármely Auchan, Cora, Metro, Interspar vagy Kaiser's üzletben megvásárolhatod.


Értékelés
A győztest a Tetrabbit és a Pataki Kerámia közösen választja ki.
Eredményhirdetés: 2012. április 5.
A 3 legjobb recept beküldője a fent említett nyereményekkel gazdagodik.

Közönségszavazás
A recepteket a Tetrabbit hivatalos Facebook oldalán közönségszavazásra bocsájtjuk. A közönségdíj győztesét Tetrabbit ajándékcsomaggal jutalmazzuk.
A csomag tartalma: Bíró Lajos dedikált szakácskönyve, Sok vagyok! címmel, egy üveg kiváló bor a Bock pincészettől, valamint egy Tetrabbit konyharuha.
A szavazás részleteit a Jegyzetek között találod.

Fontos
A beérkezett recepteket és a fényképeket a Tetrabbit a készítő nevével feltüntetve felhasználhatja a Tetrabbit weboldalain, a Gasztrabbit blogon, és hivatalos Facebook oldalán, illetve Pr cikkben hivatkozhat a receptekre és a képeket illusztrációként felhasználhatja.

További kérdések:
További kérdések esetén keress minket a gasztro.tetrabbit@gmail.com címen!

1 megjegyzés: