2012. január 17., kedd

Tetrabbit nyúlhús az Év Étterme Gálán

A Tetrabbit örömmel adja hírül, hogy 2012. január 19-én részt vesz a 2011-es Év Étterme Díjátadó Gálán, mint a rendezvény egyik fő támogatója. A mára hagyományossá vált Díjátadó idén a rendkívül impozáns belső tereiről és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásairól ismert Sofitel Hotel Chain Bridge Lánchídnál található épületében kerül megrendezésre.

A Gálán a 2011-es év legjobbjának választott étterem kihirdetése mellett, a jelenlevők megismerhetik a Tetrabbit és a Dining Guide által 2011-ben rendezett „A Legjobb Nyulas Recept” pályázatának nyertesét, aki a profi szakácsok között bizonyult a legjobbnak.

A helyszínen a hazai és európai éttermek képviselői, a gasztronómia szakértői és az üzleti élet szereplői a Tetrabbit különleges, egyedi tervezésű standjánál megkóstolhatják a Díjátadó Gálán jelenlevő cégek kínálatához igazodó Pálinkás nyúlsajtot, mely tőkegomba salátával kerül tálalásra.

A fent említett különleges fogást az a chef készítheti el, akinek nyúlhúsos fogásait a több hónapos verseny során a zsűri a legkiemelkedőbbnek találta. Nyereménye egyrészt a megtiszteltetés, hogy bemutatkozhat hazánk neves éttermei között, továbbá a Tetrabbit jóvoltából 25 kg Tetrabbit nyúlhúst kap ajándékba. A legjobb amatőr szakács kiválasztása olvasó szavazatok alapján történt.

A receptversenyről további információkat találhatnak és a pályázatra érkezett fogásokat megismerhetik a Diningguide.hu Nyulas receptek rovatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése