2011. október 4., kedd

A Pataki Kerámia és a Tetrabbit közös nyulas receptversenyt hirdet

Szeretnél hagyományos technikával készült, különleges Pataki Kerámiákat a karácsonyfa alá? Ha IGEN, jelentkezz legújabb nyúlhúsos receptversenyünkre!

A Tetrabbit szeretné, hogy a magyar családok ismét felfedezzék az eddig méltatlanul hanyagolt nyúlhúst, mely adottságainak köszönhetően remek tápanyagforrás minden korosztály számára és a modern konyhatechnikákkal végtelenül változatosan elkészíthető.
A Tetrabbithoz hasonlóan a Pataki Kerámia is elkötelezetten vallja a hagyományos technikák és a modern elemek összefonódásának létjogosultságát, melyet termékei bizonyítanak legjobban.

2011. október 1-vel a Tetrabbit receptversenyt indít, amellyel célunk, hogy felkutassuk a legjobb Pataki tálban készült nyulas ételek recepteket.

A nyeremények:
I. hely: 20.000 Ft értékű Pataki Kerámia vásárlási utalvány, mely felhasználható a Pataki Kerámia webáruházában
II. hely: 10.000 Ft értékű voucher a Kistücsök vendéglőbe
III. hely: Egy üveg különleges bor a Bock Pincészettől

A Pataki Kerámia a webáruházban, illetve az alábbi üzletekben megvásárolható: http://www.patakikeramia.hu/Info/kapcsolat


A verseny

Őszi receptversenyünkben arra buzdítunk, hogy kísérletezz a nyúlhús Pataki tálban történő elkészítésével. Készíts bármilyen nyúlhúsból ételt a Pataki Kerámia edényeiben és küld meg nekünk a receptjét, valamint a fotóját 2011. december 1-ig.

Kitétel, hogy recepted fő alapanyaga a nyúlhús legyen, mely az étel elnevezésében is megjelenik. Az étel bármilyen nyúlcombból, vagy egyéb nyúlhúsból készített fogás lehet, melyet saját recepted alapján készítesz el.
Elkészült ételed receptjét a gasztro.tetrabbit@gmail.com e-mail címen várjuk, melynek tartalmaznia kell az elkészült étel fotóját, a hozzávalók listáját és mennyiségét illetve az elkészítés módját. A versenyben való részvétel feltétele, hogy az elkészült étel személyes Facebook oldaladon is megjelenjen, az alábbi felhívással és linkkel kiegészítve:
További nyulas receptek:
http://gasztrabbit.blogspot.com/

Az étel elkészítéséhez maximum 1 kg nyúlhúst biztosít számodra a Tetrabbit, melyet bármely Auchan, Cora, Metro, Interspar vagy Kaiser's üzletben megvásárolhatsz. A vásárlást igazoló blokkot küldd meg nekünk. Ellenértékét postai úton térítjük meg címedre.
Blokkodat ide várjuk: MatrixPr és Online Kommunikációs Kft., 1117, Bp. Budafoki út 83/A III/15.

Technikai kérések
Ételfotódat .jpg formátumban várjuk. Fotóid minimum 1024x3072 pixel méretűek legyenek, azonban maximális méretük ne haladja meg a 3 MB méretet.

Értékelés
A győztest a Tetrabbit és a Pataki Kerámia közösen választja ki. Eredményhirdetés 2011. december 15.
A 3 legjobb recept beküldője a fent említett nyereményekkel gazdagodik.

Közönségszavazás
A recepteket a Tetrabbit hivatalos Facebook oldalán közönségszavazásra bocsájtjuk. A közönségdíj győztesét Tetrabbit ajándékcsomaggal jutalmazzuk. A csomag tartalma: Bíró Lajos dedikált szakácskönyve, Sok vagyok! címmel, egy üveg kiváló bor a Bock pincészettől, valamint egy Tetrabbit konyharuha.

Fontos
A beérkezett recepteket és a fényképeket a Tetrabbit a készítő nevével feltüntetve felhasználhatja a Tetrabbit weboldalain, a Gasztrabbit blogon, és hivatalos Facebook oldalán, illetve Pr cikkben hivatkozhat a receptekre és a képeket illusztrációként felhasználhatja.

További kérdések:
További kérdések esetén keress Minket a gasztro.tetrabbit@gmail.com címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése